Hrubá krupice by neměla chybět ve spíži žádné kuchařky nebo kuchaře. Často ji objevíte v receptech na nejrůznější druhy těst. Přidává se do těsta na knedlíky, halušky, noky či lívance. Hrubou krupici si rozhodně napište na nákupní seznam!
Energetická hodnota | 1 449 kJ, 342 kcal (17 %*) |
---|---|
Tuky | 1 g (1 %*) |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 0,2 g (1 %*) |
Sacharidy | 72 g (28 %*) |
- z toho cukry | 1,9 g (2 %*) |
Bílkoviny | 10 g (20 %*) |
Sůl | 0 g (0 %*) |
*RHP – referenční hodnota příjmu |
Postupujte podle konkrétního receptu.
Krupici dopřejte čas, ať nabobtná
a nasaje tekuté ingredience.